CONVENT OF JESUS & MARY, DEHRADUN TIMINGS FOR ANNUAL EXAMINATION 2022

FOR CLASSES VI – VIII

REPORTING TIME	: 7:50 am
READING TIME	: 8:00 – 8:10 am
WRITING TIME	: 8:10 – 10:10 am (2 Hrs)
	8:10 – 10:40 am (2.5Hrs)

Dispersal : Class VI – VII - Church gate Class VIII - Main gate

FOR CLASSES III – V

REPORTING TIME	: 8:15 am
WRITING TIME	: 8:30 – 10:30 am (2 Hrs)
Dispersal	: Class III – IV - Main gate
	Class V - Church gate

FOR CLASSES IX , XI

REPORTING TIME	: 9:50 am
READING TIME	: 10:00 – 10: 10 am
WRITING TIME	: 10:10 – 12:10 pm (2Hrs)
	10:10 – 12:40 pm (2.5 Hrs)
	10:10 – 1:10 pm (3 Hrs)
Dispersal	: Class IX - Church gate
	: Class XI - Main gate

FOR CLASSES X , XII [PREBOARDS]

REPORTING TIME : 7:50 am READING TIME : 8:00 – 8:10 am WRITING TIME : 8:10 – 9:50 am (1.5Hrs) Dispersal : **Main gate**